Citytrip Eindhoven

Citytrip Eindhoven

Supernoud heeft een Citytrip naar Eindhoven gedaan. Wat is daar veel te ontdekken! Het Henri Dunantpark, waar een stukje natuur in de stad wordt gebracht. De Flying Pins met bowlingbal en tien wegvliegende kegels. BLOB-architectuur met specifieke digitale ontwerptechnieken. En natuurlijk mag in dit rijtje de futuristische vliegende schotel “het Evoluon” niet ontbreken.

De citytrip was op zijn zachts gezegd spannend. Wachten op het perfecte fotomoment op het randje van de stoep, hopend dat die rond scheurende auto’s en bussen je niet raken. Ontsnappen van de parkeerplaats bij het Evoluon, waar je net een fantastische fotoshoot hebt gedaan in ruimtelijke sferen. Gelukkig is Supernoud uiteindelijk heelhuids teruggekomen in Den Bosch en hebben we weer ontzettend gaaf materiaal om te verwerken op de kleding en andere producten!

Bekijk de producten welke zijn verwerkt met deze citytrip Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *