Stop the Virus Buttons van Supernoud

Say hi, no Hands! Supernoud wil voorkomen dat het Coronavirus zich snel verder verspreid en heeft hiervoor speciale buttons ontworpen. Speld de button op en iedereen om je heen weet weer dat het niet verstandig is om elkaar een hand te geven.

De eerste 100 stuks zijn weggegeven en daarmee hebben we veel mensen, onder andere in de zorg, blij gemaakt. We maken de buttons met liefde, zoals Noud zelf zegt. En het succes is inmiddels zo groot, dat we een kleine bijdrage vragen voor verzending en voor de buttons. We hebben 2 maten buttons, 56 mm en 38 mm, en kunnen in 2 pakketten worden besteld.

Buttons over? Wij gebruiken ze graag

Heeft u als bedrijf of particulier buttons liggen die niet meer worden gebruikt, dan zouden wij ze graag ontvangen. Ook als u met uw bedrijf buttons zou willen schenken staan we daar zeker open voor. Wij kunnen ze goed gebruiken en regelen zelf de bedrukking. Stuur de buttons op, of gooi ze in de brievenbus bij Supernoud, Oude Vlijmenseweg 190D, 5223 GT ‘s-Hertogenbosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *