Met Supernoud brengen lokale elementen in kleding en producten. 

Supernoud is een astronaut die keer op keer bijzondere plekjes ontdekt. Zijn verwondering, zijn creative reis en de mooiste plekjes, vind je terug op onze kleding en producten. Stoer, creatief en met het oog voor duurzaamheid en kwaliteit. En af en toe met een vette knipoog.

De kledingstukken van Supernoud gaan lang mee, zijn onweerstaanbaar en duurzaam, zelfs na vele wasbeurten! Van de materiaalkeuze tot pasvorm, de manier waarop de kleding wordt genaaid, geverfd en bedrukt: kwaliteit ligt in de kleinste details. We gebruiken organische materialen in onze kleding om onze kleding mooier, zachter en super comfortabel te maken.

Wie is Supernoud?

Noud is in 1968 afgeschoten naar de maan. Het was één van de vele pogingen om de maan te bereiken. Helaas mocht het voor Supernoud niet zo zijn. Hij raakte in een verkeerde baan terecht en zag de aarde aan zichzelf verdwijnen, maar ook de maan lag niet binnen zijn bereik. Toen de aarde weer in het vizier kwam is het hem gelukt om met zijn laatste stuwraket weer terug te komen op de Aarde.

Supernoud is een astronaut die keer op keer bijzondere plekjes ontdekt. Bekijk hier de welke Noud heeft ontdekt.

's-Hertogenbosch, hometown
Eindhoven, first citytrip

Fan geworden van Supernoud?

Fan geworden van Supernoud? Dat begrijpen wij! Schrijf je in op de nieuwsbrief, volg ons via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van zijn reizen.