‘Supernoud ontdekt ‘s-Hertogenbosch’ kwartet

‘Het allereerste kwartetspel met feitjes en bijzondere personen uit ‘s-Herogenbosch is een feit.

SUPERNOUD LANCEERT: het unieke ‘Supernoud ontdekt ‘s-Hertogenbosch’ kwartetspel! Een kwartetspel gebaseerd op de stad ‘s Hertogenbosch en de daarbij behorende weetjes.

Ontdekken doe je samen! Als 2020 ons iets heeft geleerd, is het dat ons eigen land veel te bieden en ontdekken heeft. Met dit kaartspel ontdek je samen allemaal leuke feiten over ‘s-Hertogenbosch, of je nou een echte Bosschenaar bent of gewoon geïnteresseerd bent in wat de stad allemaal te bieden heeft. Van oude beroemde Bosschenaren tot de meest bekendste Bossche gebouwen en lekkernijen: het komt allemaal voorbij in dit leuke spel voor het hele gezin. Het spel bestaat uit 16 verschillende kwartetten waarvan de onderwerpen uiteenlopen. Met 16 kwartetten is dit gemakkelijk te spelen met 4 personen.

Dit kwartet past perfect bij de tijdsgeest waarin we in dit moment verkeren. We kunnen (nog) niet naar het buitenland en zijn vaak thuis. En wat is er nou leuker dan met je familie, vrienden, vriend of vriendin een leuk kaartspel te spelen? Nog leuker: het weekend erna een uitstapje naar de hoofdstad van Brabant maken en alle feiten en weetjes die je bent tegengekomen in het spel in het echt te bezichtigen! 

Een kwartetspel op de markt brengen was geen onlogische keuze voor Supernoud. Naast een uitgebreide kleding- en accessoirelijn hebben we ook mutsen, tassen, fotoproducten en een online game. Een logisch volgend product dus, want onze mode- en lifestyle producten bevatten subtiele, voor de local herkenbare, kenmerken van de stad; de hoogtepunten van Supernouds reizen. Ze bevatten vaak een knipoog naar de steden in Nederland die hij heeft bezocht en indruk op hem hebben gemaakt. 

Supernoud is een astronaut die in 1968 is afgeschoten naar de maan. Het was als astronaut één van de vele pogingen om de maan te bereiken. Helaas mocht het voor Supernoud niet zo zijn. Hij raakte in een verkeerde baan terecht en zag de aarde aan zichzelf verdwijnen. Toen de aarde weer in het vizier kwam is het hem gelukt om met zijn laatste stuwraket weer terug te komen op de aarde. Hij landde in ‘s Hertogenbosch, de eerste stad die hij is gaan ontdekken. 

De producten bevatten subtiele, voor de local herkenbare, kenmerken van de stad; de hoogtepunten van zijn reis. Humor is een onmiskenbaar onderdeel van elke collectie, maar Supernoud heeft ook een serieuze boodschap: heb aandacht voor mens, dier en planeet. Waar het kan, kiest Supernoud daarom voor duurzame oplossingen en laat dit zien ter inspiratie. Elk klein stapje telt immers mee op weg naar een duurzamere toekomst.